Gemeente Kortessem

Vincentius Kortessem is verhuisd

Omdat het huurcontract in Vliermaal ten einde liep moest Vincentius dringend op zoek naar een nieuwe locatie. Die vonden we in het centrum van Kortessem in de Kapittelstraat 5. Met tal van helpende handen van onze vrijwilligers en de gemeentelijke technische dienst verliep de verhuis vlekkeloos.

Op deze nieuwe locatie is ook de gemeentelijke luierbank ondergebracht onder de koepel van Vincentius Kortessem. Je kan nu op deze locatie terecht voor het schenken van kleding maar ook voor onze tweedehands kledingverkoop voor het grote publiek. Wil je weten wanneer je bij ons daarvoor terecht kan? Neem dan zeker een kijkje op onze vernieuwde website www.vincentiuskortessem.be.

De huidige economische onzekerheden waarbij de prijzen van basisproducten (denk maar aan elektriciteit, gas, voeding,…) de pan uit swingen zorgt voor meer mensen in armoede en voor extra financiële druk op onze werking. Alle financiële giften zijn dan ook meer dan welkom. Ook hierover vind je meer informatie op onze website. Vanaf een bedrag van 40,00 euro krijg je een fiscaal attest voor je belastingsaangifte.

Gepubliceerd op di 31 mei 2022