Gemeente Kortessem

De oogappel van Kortessem voor sportieve groepsactiviteiten

Organiseer je een gezonde groepsactiviteit in Kortessem zoals een fietstocht met de collega's? Een leuke sportactiviteit met een groep kinderen? Een boswandeling met de hele familie? Dat ziet het lokaal bestuur graag, dat maakt jou de oogappel van Kortessem!

Vanaf 16 september 2021 kan een inwoner, bezoeker of vereniging gratis appels aanvragen bij het lokaal bestuur wanneer ze een gezonde groepsactiviteit organiseert met minstens vier deelnemers. Op de appel kleeft een sticker: ‘Jij bent de oogappel van Kortessem’. Kortessem wil op die manier haar inwoners en bezoekers motiveren om te bewegen en gezond te eten, an apple a day keeps the doctor away!

Aanvraag

Wil jij graag appels uitdelen op jouw sportactiviteit? Vul dan minstens tien dagen op voorhand het aanvraagformulier in waarop je de namen van de deelnemers vermeldt. Geef aan op welke dag en uur je wil langskomen om de appels op te halen en stuur het formulier door naar communicatie@kortessem.be. Na bevestiging kunnen de appels opgehaald worden aan het onthaal van het administratief centrum (Kerkplein 11, 3720 Kortessem) tijdens de openingsuren. Houd er rekening mee dat het administratief centrum gesloten is ¬†tijdens het weekend.¬†Je ontvangt één appel per persoon.

Elke inwoner, bezoeker of vereniging kan maximum één keer per jaar appels aanvragen. De appels zijn gratis, maar het zou wel leuk zijn als je ons een verslagje en een foto bezorgt van de groepsactiviteit met de appels. Die info mag gemaild worden naar communicatie@kortessem.be. Op die manier geef je ons het recht om deze foto te gebruiken in onze gemeentelijke communicatiekanalen.

Veel sport- en beweegplezier!

Gepubliceerd op zo 26 september 2021