Gemeente Kortessem

Gemeentelijke magazines in een nieuw jasje

Kortessem heeft twee magazines die huis-aan-huis bedeeld worden: In ’t Kort en UiT in Kortessem. De magazines zijn in een nieuw, minimalistisch jasje gestoken om alles naar een hoger niveau te tillen. Zo krijgt je herkenbare, duidelijke gemeentelijke magazines in jouw brievenbus die je vlot kan doornemen. Bovendien is het magazine vanaf nu tweemaandelijks, dat wil zeggen: zes edities per jaar.

   

Rubrieken

Ook zijn er nieuwe rubrieken die bij elke editie terugkeren. Deze rubrieken betrekken ook jou als inwoner van Kortessem in het magazine en kom je in de picture te staan. De magazines maken geen onderscheid tussen de dossiers van verschillende diensten omdat de diensten binnen lokaal bestuur Kortessem interdisciplinair samenwerken om een optimaal resultaat te bekomen.

In ’t Kort heeft de volgende rubrieken:

  • WELKortesseM met het voorwoord
  • In de kijker met een groot artikel
  • Kort en bondig met korte nieuwsberichten
  • Dossiers met de artikels over onze diensten en realisaties
  • Thematijd waarin de burgers een vraag mogen beantwoorden

UiT in Kortessem heeft de volgende rubrieken:

  • In petto met een groot artikel met een leuke insteek
  • Erop UiT in Kortessem met de activiteiten van de dienst UiT in Kortessem, de erkende verenigingen en de activiteiten voor de kinderen
  • Vereniging verrast waarbij een vereniging met een toekomstig evenement aan bod komt
  • Wist je dat met informatie in de vorm van een wist-je-datje

   

Sta jij er al in?

In 't Kort

In de rubriek Thematijd lees je het antwoord van drie inwoners van Kortessem op een actuele vraag. Blader dus snel naar de laatste pagina's en ontdek of jij één van de drie kent. Wie weet word jij wel aangesproken op straat en verschijn jij in het gemeentelijke magazine!

UiT in Kortessem

Maak je graag mooie foto's van leuke activiteiten in Kortessem, lekker eten, het glooiende landschap en wil je jouw foto zien stralen in onze rubriek #SHARINGISCARING? Tag ons @kortessempoortvanhaspengouw of @gemkortessem of door de hashtag #kortessem te gebruiken in je foto’s op Instagram en Facebook of e-mail je foto’s naar communicatie@kortessem.be. Daarbij geef je ons de toestemming om de foto’s te gebruiken voor deze rubriek.

We wensen je veel leesplezier!

Gepubliceerd op zo 29 augustus 2021