Gemeente Kortessem

Maak cupcakes voor Wereld Alzheimer Dag op 21.09.2022

Jaarlijks wordt er op 21.09.2022, Wereld Alzheimer Dag, wereldwijd extra aandacht besteed aan de ziekte van Alzheimer. Door Stichting Alzheimer Onderzoek werd september omgedoopt tot  Cupcake-maand.

Stichting Alzheimer Onderzoek is uitermate trots dat haar cupcake-actie al zes jaar een groeiend en succesvol evenement is. Zij dankt dan ook nogmaals alle medewerkers aan vorige acties! 

Cupcake maand

September 2022 wordt opnieuw de Cupcake maand. Deze actie loopt van september tot eind december, dit om iedereen de kans te geven ze goed te kunnen plannen en voorbereiden! Omdat ook het bakken van cupcakes niet altijd eenvoudig is trekken ze deze actie opnieuw open naar bakken van lekkere pannenkoeken, koekjes, wafels...

Doe mee!

  1. Bak samen met vrienden of familieleden, partners, kinderen en kleinkinderen; medebewoners van het WZC of met het verzorgend personeel; collega’s of werkmakkers; clubgenoten of vrienden uit het verenigingsleven leuke, mooie, maar vooral lekkere cupcakes en geniet van deze toffe activiteit !
  2. Verkoop je cupcake creaties voor het goede doel: het Alzheimeronderzoek!
  3. Stort de opbrengst op de speciale cupcake-rekening van Stichting Alzheimer Onderzoek: BE83 0017 5620 5915 met als melding: 'cupcake actie 2022'.

Registreer uw actie ten voordele van het alzheimeronderzoek hier.

Aarzel zeker niet om leuke sfeerfoto’s met ons te delen via de Stichting Alzheimer Onderzoek pagina’s op Facebook, Instagram of LinkedIn!

Gepubliceerd op wo 27 juli 2022