Gemeente Kortessem

Compostactie van Vlaco & Limburg.net 04.2021

Wist u dat u op het recyclagepark het hele jaar rond duurzame Vlaco-compost kan kopen? Vlaco-compost is altijd een goed idee voor gazon, eigen oogst en bloemenperken.

Wat is Vlaco-compost?

Vlaco-compost is een duurzame bodemverbeteraar die in zak en/of in bulk wordt aangeboden. Het is een gouden kringloop-product, 100% natuurlijk en multifunctioneel inzetbaar in ieders tuin.

Ga voor méér met Vlaco-compost: in uw tuin maar ook op uw terras

Niet alleen uw bodem en alles wat daarop groeit, beleeft er ‘profijt’ aan, ook het klimaat viert mee. Door duurzame Vlaco-compost te gebruiken, realiseert u immers een opmerkelijke voetafdrukvermindering. En u geniet mee van een groener gazon, een lekkere eigen oogst en de mooiste bloemen. Ook in ‘vierkante-meter’-tuintjes en in plantenbakken op terrassen is Vlaco-compost een toptroef.

Gratis tuinhandschoenen bij aankoop van Vlaco-compost tijdens voorjaarsactie op recyclageparken

Uw recyclagepark neemt deel aan de voorjaarscompost-actie “Ik draag Vlaco-compost op handen”. Bij aankoop van Vlaco-compost krijgt u er tijdens de actieperiode in april gratis een paar tuinhandschoenen cadeau, zolang de voorraad strekt.

Waar kan ik compost aankopen?

Op de Limburg.net-parken is compost in bulk beschikbaar aan € 0,01 per kilo. De compost is zelf op te scheppen. Op de parken van Borgloon, Herk-de-Stad en Pelt (Nolimpark) kan geen compost aangekocht worden. Ook op het minirecyclagepark in Kortessem kan geen compost verkregen worden.

Op www.limburg.net/recyclageparken vindt u een overzicht van de parken en hun ligging.

Meer info over de voordelen en het gebruik van compost vindt u op www.vlaco.be

Gepubliceerd op ma 22 maart 2021