Gemeente Kortessem

Renoveren met De Huisdokter

Energiefactuur verlagen? Grondig Renoveren? Meer weten over nieuwe premies voor duurzame renovatie? Vraag eerst het objectieve advies van De Huisdokter!

Energiefactuur verlagen? Grondig Renoveren? Vraag eerst het objectieve advies van De Huisdokter!

Energiefactuur verlagen?

Wil je je energiefactuur verlagen door middel van een aantal slimme tips en tricks? Je krijgt snel en helder uitgelegd welke je mogelijkheden zijn. Dankzij het partnerschap tussen de gemeente Kortessem en De Huisdokter van Dubolimburg is dit advies helemaal gratis.

Grondig renoveren?

De Huisdokter van Dubolimburg helpt je graag aan huis en op maat met je renovatie. Samen met jou bekijkt hij de mogelijkheden van je woning en geeft hij je – bij een grondige verbouwing met meerdere energiebesparende maatregelen - in een uitgebreid Renovatierapport objectief advies om jouw woning te verbeteren op het vlak van isolatie, ventilatie, verwarming, beglazing, hemelwater, hernieuwbare energie en veel meer.

Dankzij de gemeente Kortessem betaal je als inwoner slechts 50 euro (ipv 100 euro) voor je advies mét rapport!

Maak je afspraak voor je persoonlijke advies via deze link.

Nieuwe premies voor duurzame renovatie

Is je energiefactuur te hoog? Of ga je bouwen of renoveren en wil je graag weten op welke premies,  subsidies en voordelige leningen je kan rekenen? De Huisdokter van Dubolimburg maakte een overzicht van alle financiële voordelen waar je recht op hebt. En hij staat ook graag ter beschikking voor het juiste objectieve (renovatie)advies op maat en aan huis. 

Nog tot en met 01.07.2022 kan je de bestaande premies aanvragen via de gekende kanalen. In het handige overzicht op de website van De Huisdokter kan je lezen voor welke subsidies je bij welke overheid en/of organisatie kan aankloppen.

Opgelet: vanaf 01.07.2022 zullen de Fluviuspremies en de premies van de Vlaamse overheid worden gebundeld in de ‘Mijn Verbouwpremie’. Belangrijke kanttekening hierbij is dat er tussen 01.07.2022  en 01.10.2022 geen premies kunnen aangevraagd worden.
Vanaf 01.10.2022 komt er één digitaal loket voor het aanvragen van de vernieuwde premies.

Bekijk het premie-overzicht op de website van De Huisdokter.

Gepubliceerd op vr 01 april 2022