Gemeente Kortessem

Ouders ontvangen een fijne attentie tijdens week van Groeilamp 16.05.2022 tot 20.05.2022

Deze week, van 16.05.2022 tot 20.05.2022, is het de week van Groeilamp. In deze week staan alle mensen die mee instaan om baby’s, kleuters, tieners, … te laten ‘groeien’ in de spotlights.

Heel veel mensen (en diensten) zijn betrokken in het proces van opgroeien doordat ze elke dag een veilige omgeving proberen te creëren voor kinderen en jongeren, waarin zij ten volle zich kunnen ontwikkelen. Naast ouders en familie zijn er leerkrachten, onthaalouders en crèches, buitenschoolse kinderopvang, sportverenigingen, vakantiekampen… ‘It takes a village to raise a child’.

Vanuit het Huis van het Kind Kortessem kunnen ouders deze week op verschillende locaties een fijne attentie ophalen. Kom je op woensdag van 14u00 tot 17u00 naar het inloopmoment van de Opvoedingswinkel in de bib? Kom je samen met je kids boeken halen of terug inleveren in de bib? Of kom je langs in de spel-o-theek op woensdag of zaterdag? Misschien neem je wel deel aan het knuffelturnen van de gezinsbond op zondag? Dan mag je alvast een leuke verrassing verwachten!

Gepubliceerd op wo 18 mei 2022