Gemeente Kortessem

Hoeveel warmte verliezen de daken in Kortessem?

Goed nieuws! Fluvius nam een warmtefoto van Kortessem. Dat gebeurde uiteraard niet zomaar. Zo kennen we de isolatiegraad van alle daken van Kortessem. Het dak is immers verantwoordelijk voor het meeste warmteverlies van je woning. Hoe roder het dak kleurt, hoe meer warmte je dak verliest.

Benieuwd? Ontdek hoe jouw dak scoort via www.limburg.be/warmtefoto!

Wil je meer informatie over de warmtefoto en hoe jij de score van jouw dak kunt verbeteren? Schrijf je dan gratis in voor een energiefitsessie 'dakisolatie'!

Je kunt ook een afspraak maken met het woon-energieloket. De loketmedewerker bekijkt dan samen met jou de score van je dak en helpt je verder met al je vragen over wonen en energie.

Deelnemen aan een energiefitsessie 'dakisolatie'

Fluvius en Dialoog ontwikkelden samen een avondsessie, waarin je alles te weten komt over de warmtefoto en dakisolatie. Voorkennis is niet nodig. We overstelpen je niet met moeilijke technische termen, maar spreken jouw taal. Ontdek aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe je de warmtefoto correct kunt interpreteren, en wat de voor-en nadelen zijn van verschillende materialen en technieken om je dak te isoleren.

Surf naar www.limburg.be/warmtefoto, kies de datum die het beste voor jou past en schrijf je gratis in voor de energiefitsessie warmtefoto!

Een afspraak maken met je woon-energieloket

Wil je graag persoonlijke begeleiding en advies bij het bekijken van de warmtefoto? Of ben je op zoek naar concrete bedragen en mogelijkheden voor jouw renovatieproject?

In Kortessem kun je hiervoor op vaste tijdstippen terecht in het woon-energieloket.

Elke woning is anders, net als haar bewoners. De specialisten van het woon-energieloket vertrekken daarom vanuit jouw vragen en gewoonten. Samen met jou gaan ze op zoek naar een totaaloplossing voor jouw woning: passende maatregelen, premie- en leningadvies, én wegwijs naar de juiste renovatiebegeleiding.

Een bezoek aan het woonenergieloket is altijd gratis. Wil je premieadvies? Breng dan zeker je belastingbrief van twee jaar geleden mee en eventueel offertes of facturen van de werkzaamheden. Wie een VREG-test wil laten uitvoeren, brengt best de meest recente jaarafrekening van gas en elektriciteit mee.

Meer info over het woonenergieloket: https://www.kortessem.be/producten/detail/394/woonenergieloket-stebo

Gepubliceerd op di 27 september 2022