Gemeente Kortessem

Iedereen verdient een heerlijke vakantie

Plan je een reis naar het buitenland, zorg dan dat je je tijdig informeert omtrent de nodige identiteitsbewijzen.

Iedereen Verdient Vakantie is er voor vakantiegangers met een beperkt budget, een beperking
of een bijzondere vraag. Voor mensen die nood hebben aan een dagje weg of vakantie, maar niet zo gemakkelijk kunnen vertrekken. Ontdek op www.iedereenverdientvakantie.be welke toeristische partners uit het netwerk een korting voorzien. Er zijn er ondertussen meer dan 600! In hun aanbod vind je daguitstappen, vakantieverblijven, groepsverblijven en georganiseerde vakanties.

Om na te gaan of je in aanmerking komt kan je contact opnemen met de Sociale Dienst van de gemeente, of langsgaan in één van de Rap op Stapkantoren van Horizont vzw. Rap op Stap is een laagdrempelig reisbemiddelingskantoor voor mensen met een beperkt budget. Je hoeft geen lid te zijn en je hoeft geen afspraak te maken, je stapt gewoon naar binnen!

Er kunnen zowel vakanties en daguitstappen als sport- en cultuuractiviteiten geboekt worden in een Rap op Stapkantoor. De medewerkers helpen ook met het samenstellen van een budget en het uitzoeken van geschikt vervoer. Als je er graag eens tussenuit wil maar financiële of andere drempels ontmoet, neem dan zeker eens contact op met Rap op Stap of onze Sociale Dienst!

Rap op Stap Hasselt
hasselt@rapopstap.be | 011 23 24 95
Woensdag 09u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 16u00 | iedere eerste woensdag van de maand tot 18u30

Sociale Dienst Kortessem
socialedienst@kortessem.be | 011 37 91 40

Gepubliceerd op di 28 juni 2022