Gemeente Kortessem

Uitnodiging online infosessie ‘riolerings- en wegeniswerken wijk Haechent’

Na het bouwverlof starten de werken in de wijk Haechent (Kapelstraat, Tapstraat en Omstraat) in Kortessem. Het project omvat de aanleg van een gescheiden rioleringsstelsel, nieuwe fietspaden en nieuwe asfaltverharding over de volledige lengte.

De nutsmaatschappijen zijn al een tijdje bezig met de nodige aanpassingen van kabels en leidingen. Deze werken duren nog tot aan het bouwverlof.

Neem deel aan de online infosessie op 01.07.2021

Dit volledige project werd al geruime tijd voorbereid in samenwerking met studiebureau Sweco Belgium. Gemeente Kortessem wil nu graag de plannen voorstellen aan de bewoners en iedereen de kans geven om vragen te stellen. Ook de verkeersmaatregelen tijdens de werken worden toegelicht. Daarom nodigen we jou van harte uit op de online infosessie op donderdag 01.07.2021 om 19u30.

Hoe inschrijven voor de online infosessie?

Inschrijven is verplicht en kan je tot en met dinsdag 29.06.2021 via de link https://forms.gle/Joh5RqFSwmgvBwYj9.

Na je inschrijving ontvang je op donderdag 01.07.2021 een e-mail met de link naar het online videoplatform. Vind je die e-mail niet meteen terug in je inbox? Controleer dan zeker je map ‘ongewenste mails’, ‘junk’ of ‘spam’.

Plannen inkijken in het Administratief centrum

Beschik je niet over een computer met internetverbinding om deel te nemen aan de online infosessie? Dan kan je de plannen inkijken - na afspraak - op het gemeentehuis (Kerkplein 11, 3720 Kortessem). Een afspraak voor een inzage van de plannen kan je maken via 011 37 91 40.

Wij kijken ernaar uit om je digitaal te ontmoeten op donderdagavond 01.07.2021.

Gepubliceerd op ma 21 juni 2021