Gemeente Kortessem

Infomarkt riolerings- en wegeniswerken wijk Haechent - 25.04.2024

In opdracht van Fluvius en het gemeentebestuur van Kortessem werden  door het studiebureau Sweco ontwerpplannen opgemaakt voor de gescheiden riolering en de herinrichting van de straten in de wijk Hachent – fases 2 & 3. Graag nodigen we jou uit op de infomarkt op 25.04.2024 in CC Mozaïek.

In opdracht van Fluvius en het gemeentebestuur van Kortessem werden  door het studiebureau Sweco ontwerpplannen opgemaakt voor de gescheiden riolering en de herinrichting van de straten in de wijk Hachent – fases 2 & 3. Deze fases omvatten volgende straten: Tenhoutstraat, Terveldestraat, Voetsestraat, Oorsprongstraat – deel 1, Kerselarestraat – deel 1 en Kapelstraat – deel 2.

Voorafgaand aan de riolerings- en wegeniswerken, zullen de nutsmaatschappijen (De Watergroep, Fluvius, Proximus) hun leidingen, daar waar nodig, vernieuwen. Deze werken starten in de maand mei 2024 en beperken zich tot de wegbermen.

Kom naar de infomarkt op 25.04.2024

Graag nodigen we jou uit op de infomarkt op 25.04.2024 tussen 17u00 en 20u00 in de foyer van CC Mozaïek. Je kan hier alle info krijgen over de gescheiden riolering en de nieuwe wegenis. Een team van experten (studiebureau, afkoppelingsdeskundige, rioolbeheerder Fluvius, aannemer Gemoco en vertegenwoordiging van de gemeente) staat klaar om, in de mate van het mogelijke, al jouw vragen te beantwoorden.

Zodra de werken zijn gestart, zullen we op regelmatige tijdstippen een update geven van de voorgang van de werken via onze gemeentelijke website (pagina ‘werken in kortessem’) en de gemeentelijke Facebookpagina.

Gepubliceerd op ma 08 april 2024