Gemeente Kortessem

Speelpleinwerking ‘Flip Flap’ zoekt een hoofdanimator

Wil jij deze zomer de drijvende kracht zijn achter een bruisende speelpleinwerking? Ben je 18 jaar of ouder, heb je ervaring in jeugdwerk en ben je beschikbaar van 01.07 tot 19.07.2024? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat doe je als hoofdanimator?

Als hoofdanimator ben je de spilfiguur voor het soepele verloop van onze speelpleinwerking gedurende de maand juli. Je neemt actief deel aan het organiseren en begeleiden van diverse activiteiten voor kinderen van 4 tot 15 jaar. Bovendien sta je in voor het coachen, evalueren en de praktische en pedagogische ondersteuning van een enthousiaste groep animatoren. Dagelijks zorg je voor een nauwgezette terugkoppeling naar de verantwoordelijke van de jeugddienst.

Wie zoeken we?

Om in aanmerking te komen voor deze functie, dien je te voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Je bent of wordt minstens 18 jaar in 2024;
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een (hoofd)animatorattest, relevant diploma of getuigschrift (zoals (kleuter)onderwijs, pedagogie, orthopedagogie of sociaal werk), of je bent laatstejaarsstudent in een relevante studierichting;
  • Je bent beschikbaar van 01.07.2024 tot 19.07.2024, met sporadische beschikbaarheid in mei/juni voor overleg met de jeugddienst (twee à drie keer).

Ervaring in jeugdwerk, bij voorkeur binnen speelpleinwerking, is een pluspunt.

Wat krijg jij in ruil?

Wij bieden niet alleen een vastgesteld loon volgens weddenschaal D1 zonder anciënniteit, maar ook:

  • Een dynamische en gezellige werkomgeving waarin je jouw leiderschapsvaardigheden kunt ontplooien.
  • De kans om waardevolle ervaring op te doen en jouw netwerk uit te breiden in een boeiende sector.

 Waar wacht je nog op?

Om te solliciteren voor de functie, dien je je kandidatuur uiterlijk op maandag 15.04.2024 in te dienen via e-mail naar jeugd@kortessem.be. Voeg als bijlage de volgende documenten toe:

  • Een curriculum vitae
  • Een uittreksel uit het strafregister (model 2) (maximaal één maand oud op datum van de sollicitatie)

Heb je nog vragen of wens je inlichtingen? Neem gerust contact op met de jeugddienst (011 37 91 44 | jeugd@kortessem.be).

Gepubliceerd op ma 12 februari 2024