Gemeente Kortessem

Cursus hoogstamfruitbomen: Algemene theorie snoeien

De cursus wordt georganiseerd door het Regionaal Landschap Haspengouw en Voeren met medewerking van de Nationale Boomgaardenstichting en Natuurpunt Voeren.  Ben je trotse eigenaar van een hoogstamboomgaard? Dan is deze cursus een must… zeker als je pas jonge bomen aangeplant hebt. In de basiscursus leer je wat een hoogstamfruitboom is, hoe deze groeit en bloeit, en hoe je aan de...

De cursus wordt georganiseerd door het Regionaal Landschap Haspengouw en Voeren met medewerking van de Nationale Boomgaardenstichting en Natuurpunt Voeren. 

Ben je trotse eigenaar van een hoogstamboomgaard? Dan is deze cursus een must… zeker als je pas jonge bomen aangeplant hebt. In de basiscursus leer je wat een hoogstamfruitboom is, hoe deze groeit en bloeit, en hoe je aan de slag moet gaan om deze te snoeien. Er is geen voorkennis vereist.

De cursus bestaat uit 3 delen: 1 theoriemoment en 2 praktijkmomenten. Voor meer informatie en inschrijven verwijzen we naar de website van het Regionaal Landschap Haspengouw en Voeren. 

De cursus is gratis maar inschrijven is verplicht. We vragen dat wie zich inschrijft, zich ook voor de 3 delen engageert. Vergeet niet warme kleding aan te doen en gepast schoeisel, want het kan koud zijn dan!

Wanneer

  • ma 15 november 2021
    19:00 uur tot 22:00 uur

Waar

    CC de Mozaïek
    Kerkplein 14, 3720 Kortessem

Organisatie

Natuurpunt Riemst