Gemeente Kortessem

Bouwfit renovatie Kortessem

Jaarlijks flink besparen op je energierekening ... en je woning intussen ook gezonder en comfortabeler maken? Het kan. Maar dan moet iemand je vertellen hoe. Dialoog maakt (ver)bouwers wegwijs te tijdens een reeks tweedaagse opleidingen: de BouwTeams.

Kostbare informatie, geen verkoopspraatje

Hoe moet je de woning isoleren? Hoe kies je een verwarmingsinstallatie en bepaal je het vermogen ervan? Hoe belangrijk is goede ventilatie? Wat zijn de mogelijkheden van zonne-energie? Hoe kun je regenwater hergebruiken. Over al deze kwesties geven onze bouwdeskundigen neutrale informatie tijdens een BouwTeam. Neutraal, want Dialoog verkoopt geen enkel materiaal.


Hoe verloopt een BouwTeam?

Tijdens dit BouwTeam krijg je van een bouwdeskundige gedurende twee dagen alle technische en praktische kennis mee over duurzaam en energiezuinig verbouwen. Handig, zelfs als je tijdens de werken niet zelf de handen uit de mouwen steekt. Zo ben je goed geïnformeerd als je gesprekken moet voeren met architecten, bouwfirma's en verkopers van allerlei materialen.

Deelnemen aan de Bouwfit-dagen is volledig gratis. Je krijgt cursusmateriaal en er is een broodjeslunch. Schrijf je vlug in, want de plaatsen zijn beperkt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • za 08 april 2023
    09:00 uur tot 17:00 uur
  • za 15 april 2023
    09:00 uur tot 17:00 uur

Waar

    CC Mozaiek
    Kerkplein 14, 3720 Kortessem

Tickets