Gemeente Kortessem

Wegeninfo en openbare werken

Kijk hier of er werken of controles bij jou in de buurt zijn!

 

Wegens de weersomstandigheden zullen de werken uitgesteld worden naar het voorjaar van 2019. Er wordt dan door aannemer VBG in opdracht van de gemeente Kortessem en onder begeleiding van het studiebureau ANTEA gestart met de onderhoudswerken in volgende straten:

 

  • Klokkenhofstraat (vervanging betonplaat thv aansluiting Paters Van Oostaijenstraat)
  • Mersenhovenstraat (vervanging toplaag asfaltverharding en plaatselijke herstellingen lijnvormige elementen van het wegdeel tussen de drempel thv oud Klj heem en de drempel aan kruispunt Bredeweg)
  • Oude Hoevestraat (vervanging toplaag asfaltverharding, herstellingen en nieuwe lijnvormige elementen in de volledige straat tot aan het perceel van de Hoeve aan de Hoevestraat nr. 29)
  • Graafbeemdenstraat, Smisserstraat, Aseindestraat, Hachentstraat, Hachentweidestraat, Duerenhofstraat, Haegsmeerstraat (vervanging toplaag asfaltverharding en plaatselijke herstellingen lijnvormige elementen)

 

De effectieve startdatum van de werken is erg weersafhankelijk. Indien de werken aansluitend kunnen worden uitgevoerd zullen de werken een tweetal weken in beslag nemen. De aannemer zal de gedetailleerde informatie mbt de werken (ivm toegankelijkheid edm.) een week op voorhand deur aan deur verdelen.

We doen onze uiterste best om de werken zo vlot mogelijk te laten verlopen en de hinder tot een minimum te beperken. Onze dienst Ruimte – afdeling openbare werken (contactpersoon Bram Vanhoof, bram.vanhoof@kortessem.be – 011/858.242) staat dan ook steeds tot uw beschikking voor al uw eventuele bekommernissen, vragen en opmerkingen.