Gemeente Kortessem

Infomoment recyclagepark Kortessem

Het gemeentebestuur van Kortessem en Limburg.Net willen alle inwoners van onze gemeente graag uitnodigen op een informatiemoment over de toekomst van het gemeentelijk recyclagepark.

Sinds jaar en dag kan u terecht op ons gemeentelijk recyclagepark. Sinds enkele tijd blijkt ons huidig recyclagepark te klein om nog langer een kwaliteitsvolle dienstverlening te garanderen voor onze inwoners.

Het gemeentebestuur van Kortessem en Limburg.Net willen alle inwoners van onze gemeente daarom uitnodigen op een informatiemoment over de toekomst van het gemeentelijk recyclagepark, waarbij de nieuwe werking van het recyclagepark wordt verduidelijkt en waarbij er tijd wordt gemaakt om een antwoord te bieden op al uw vragen.

In samenwerking met onze afvalintercommunale Limburg.Net, die nu reeds de inzameling van verschillende afvalstromen voor zich neemt, werd er daarom een voorstel uitgewerkt om een mini-recyclagepark als alternatief te realiseren.

Deze oplossing dient zowel de kwaliteit van de dienstverlening naar de inwoners van Kortessem te vergroten als de duurzaamheid van de inrichting te waarborgen.

Het gemeentebestuur van Kortessem en Limburg.Net wil alle inwoners van onze gemeente daarom uitnodigen op een informatiemoment over de toekomst van het gemeentelijk recyclagepark, waarbij de nieuwe werking van het recyclagepark wordt verduidelijkt en waarbij er tijd wordt gemaakt om een antwoord te bieden op al uw vragen.

Dit informatiemoment gaat door op donderdag 6 februari om 19u30 in de grote zaal van CC Mozaïek in Kortessem.

We hopen jullie dan te mogen verwelkomen. Samen werken we aan een beter Kortessem.

Gepubliceerd op do 23 januari 2020