Gemeente Kortessem

Help jij ook een handje mee als Vrijwilliger?

Vrijwillige inzet van mensen is onmisbaar, of het nu gaat over een klein gebaar of een voortdurende inzet. Heb jij wat vrije tijd en wil je graag anderen helpen? Informeer je dan zeker bij het Vrijwilligersnetwerk Haspengouw.

Het Vrijwilligersnetwerk is een project dat sinds 2016 is opgestart samen met de gemeente Kortessem, Nieuwerkerken en vzw De Wroeter Maatwerkbedrijf. 

De doelstelling is een samenwerkings- en verbindingsknooppunt uit te bouwen tussen enerzijds de vrijwilligers en anderzijds de organisaties waar ze ingezet worden. 

Met het Vrijwilligersnetwerk richten we ons dus tot iedereen, dus zowel jongeren, jong gepensioneerden, nieuwe inwoners, als kansengroepen, kunnen beroep doen op het netwerk indien zij interesse hebben in vrijwilligerswerk.

Wil jij dus graag vrijwilliger worden? Of zit je in een vereniging die wel gemotiveerde helpers kan gebruiken? 

Meld je dan zeker aan bij het vrijwilligersnetwerk Haspengouw via:

Contactpersoon Riet Willems
Maatwerkbedrijf De Wroeter VZW
T. 011 37 52 92
vrijwilligersnetwerkhaspengouw@kortessem.be

 

Meer info over vrijwilligerswerk vind je op www.vlaanderenvrijwilligt.be of www.vrijwilligerswerk.be

 

 

Dit project kadert in het derde Vlaams Programma voor Plattelandsontwikkeling 2014-2020 (PDPO III), goedgekeurd door de Europese Commissie. Middels Europese, Vlaamse en provinciale financiële middelen wordt een tussenkomst van 65% in de totale projectkost mogelijk gemaakt. 

Gepubliceerd op di 06 maart 2018