Gemeente Kortessem

Virtual Reality in Authentiek kader nabij Hasselt Vlieg

Het Kokima eventkasteel te Kortessem is de vaste locatie voor Beat Out! Virtual Reality. Met de grote gratis privé parking en zijn vlotte bereikbaarheid via autostrade en vanuit Hasselt is deze locatie perfect gelegen voor vriendenuitstap, vrijgezellenuitstap, gezinsuitstap en teambuilding. Onze supergezellige kasteelruimte geeft meteen een erg warme sfeer waar jullie in huiselijke sfeer ...
Het Kokima eventkasteel te Kortessem is de vaste locatie voor Beat Out! Virtual Reality.

Met de grote gratis privé parking en zijn vlotte bereikbaarheid via autostrade en vanuit Hasselt is deze locatie perfect gelegen voor vriendenuitstap, vrijgezellenuitstap, gezinsuitstap en teambuilding.

Onze supergezellige kasteelruimte geeft meteen een erg warme sfeer waar jullie in huiselijke sfeer kennis kunnen maken met Virtual Reality. Er zijn 4 aparte deelruimtes die met elkaar worden gescheiden door authentieke balken. Gescheiden, maar toch allemaal samen in één open ruimte.

De brillen worden steeds ontsmet na ieder gebruik en we letten nauwlettend op de maatregelen rond Corona. Jullie sessie verloopt volledig corona-proof.

Om alles netjes te organiseren werken we steeds op reservatie.
Dit kan via www.beatout.be of telefonisch en WhatsApp op 0496 48 80 48.
Je kan reserveren vanaf 4 deelnemers.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • zo 04 oktober 2020 totzo 31 januari 2021

Prijs

€ 35,00
Basistarief: 35,00 €

Waar

    Kokima eventkasteel
    Kasteelstraat 16, 3723 Guigoven (Kortessem)

Organisatie

Kokima bv