Gemeente Kortessem

De Opvolger van de Baron Vlieg

Tijdens een wandeling van ong. 4km krijg je verschillende opdrachten om jullie kwaliteiten te testen. Deze route bestaat uit een app die je op jouw gsm installeert. Daarnaast krijg je ook een tas met attributen mee om te kunnen slagen. Duurtijd varieert tussen 1u en 2u. Vertrekpunt is vanaf het Kokima eventkasteel. Je kan kiezen wanneer je vertrekt tussen 14u en 18u op zondagen. Bij aankomt ...
Tijdens een wandeling van ong. 4km krijg je verschillende opdrachten om jullie kwaliteiten te testen. Deze route bestaat uit een app die je op jouw gsm installeert. Daarnaast krijg je ook een tas met attributen mee om te kunnen slagen. Duurtijd varieert tussen 1u en 2u.

Vertrekpunt is vanaf het Kokima eventkasteel. Je kan kiezen wanneer je vertrekt tussen 14u en 18u op zondagen.
Bij aankomt voorzien we ook een drankje of versnapering, deze is mee inbegrepen in de prijs.

Baron von Amikok heeft al een heuse leeftijd en is naarstig op zoek naar zijn opvolger. Zelf is hij kinderloos en heeft geen broers of zussen.
Zo'n opvolger is niet in 1 .. 2 .. 3 gevonden en moet aan een reeks kwaliteiten voldoen. Met een doordachte reeks testen kunnen we de opvolger selecteren.

Ben jij de opvolger?
Het is een flinke karwei, je mag ook gerust het Baronschap delen met vrienden of familie om zo een Baron familie te worden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

 • zo 31 mei 2020 totzo 30 augustus 2020
  maandag
  gesloten
  dinsdag
  gesloten
  woensdag
  gesloten
  donderdag
  gesloten
  vrijdag
  gesloten
  zaterdag
  gesloten
  zondag
  van 14u. tot 18u.

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Waar

  Kokima Eventkasteel
  Kasteelstraat 16, 3723 Guigoven (Kortessem)

Tickets

Organisatie

Kokima bv