Gemeente Kortessem

De Opvolger van de Baron Vlieg

Tijdens een wandeling van ong. 4km krijg je verschillende opdrachten om jullie kwaliteiten te testen. Deze route bestaat uit een app die je op jouw gsm installeert. Daarnaast krijg je ook een tas met attributen mee om te kunnen slagen. Duurtijd varieert tussen 1u en 2u. Vertrekpunt is vanaf het Kokima eventkasteel. Je kan kiezen wanneer je vertrekt tussen 14u en 18u op zondagen. Je speelt het ...
Tijdens een wandeling van ong. 4km krijg je verschillende opdrachten om jullie kwaliteiten te testen. Deze route bestaat uit een app die je op jouw gsm installeert. Daarnaast krijg je ook een tas met attributen mee om te kunnen slagen. Duurtijd varieert tussen 1u en 2u.

Vertrekpunt is vanaf het Kokima eventkasteel. Je kan kiezen wanneer je vertrekt tussen 14u en 18u op zondagen.

Je speelt het spel met je eigen smartphone en koopt een code over. Eén code is goed voor max. 4 deelnemers.
Baron von Amikok heeft al een heuse leeftijd en is naarstig op zoek naar zijn opvolger. Zelf is hij kinderloos en heeft geen broers of zussen.
Zo'n opvolger is niet in 1 .. 2 .. 3 gevonden en moet aan een reeks kwaliteiten voldoen. Met een doordachte reeks testen kunnen we de opvolger selecteren.

Ben jij de opvolger?
Het is een flinke karwei, je mag ook gerust het Baronschap delen met vrienden of familie om zo een Baron familie te worden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • zo 31 mei 2020 totdo 31 december 2020

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €

Waar

    Kokima Eventkasteel
    Kasteelstraat 16, 3723 Guigoven (Kortessem)

Tickets

Organisatie

Kokima bv