Gemeente Kortessem

Soetopia

Soetopia, de ultieme feel good show van Soe Nsuki. Kom kijken als u klaar bent om een avond te genieten van de energiebom die Soe is. U komt buiten als een gelukkiger mens! Soetopia, de ultieme feel good show! Bloemetjes plukken, 4 broers hebben, arm zijn en croque-monsieurs eten: dat is de wereld van jonge artiest Soe Nsuki. In haar eerste zaalshow neemt ze het publiek mee op reis door het ...
Soetopia, de ultieme feel good show van Soe Nsuki. Kom kijken als u klaar bent om een avond te genieten van de energiebom die Soe is. U komt buiten als een gelukkiger mens!

Soetopia, de ultieme feel good show! Bloemetjes plukken, 4 broers hebben, arm zijn en croque-monsieurs eten: dat is de wereld van jonge artiest Soe Nsuki. In haar eerste zaalshow neemt ze het publiek mee op reis door het onvoorspelbare landschap van Soetopia, het land der eeuwige positiviteit. Een land waar de glazen overvol zijn, maar waar tegenslag ook zijn plaats heeft. Wordt er gelachen? Ja! Wordt er geweend? Ja! Wordt er geld uitgedeeld? Misschien! Kom kijken als u klaar bent om een avondje te genieten van de energiebom die Soe is. Eén belofte: u komt buiten als een gelukkiger mens!

Wanneer

  • do 15 oktober 2020
    20:00 uur

Waar

    CC Mozaïek
    Kerkplein 14, 3720 Kortessem

Tickets

Organisatie

Gemeente Kortessem