Gemeente Kortessem

Ledenfeest Velt Zuid-Oost Haspengouw

We verwelkomen jullie met een lekker glaasje wijn. Terwijl we toasten op het nieuwe jaar bekijken we even het programma voor 2020. Daarna trekken we de natuur in. Voor de goede stappers heeft Edo Treunen een landschapswandeling van ongeveer 6 km uitgestippeld. Wie het wat rustiger aan wil doen kan met Wim Cornelis een natuurwandeling maken van 3 à 4 km in de beemden van Wintershoven. Beide ...
We verwelkomen jullie met een lekker glaasje wijn. Terwijl we toasten op het nieuwe jaar bekijken we even het programma voor 2020.
Daarna trekken we de natuur in. Voor de goede stappers heeft Edo Treunen een landschapswandeling van ongeveer 6 km uitgestippeld. Wie het wat rustiger aan wil doen kan met Wim Cornelis een natuurwandeling maken van 3 à 4 km in de beemden van Wintershoven.
Beide groepen brengen eerst een bezoek aan het natuurgebied in Wintershoven dat in privé handen is van de familie Buckinx-Vanreusel, één van onze Velt-leden.
Om deze namiddag af te sluiten nodigen we jullie uit voor een kopje koffie met een stukje vlaai en een gezellige babbel.

De zaden die besteld werden in december kunnen afgehaald worden tussen 13 en 18 uur.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • zo 23 februari 2020
    13:00 uur tot 18:00 uur

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €; Velt-leden: 5,00 €; Kinderen jonger dan 12 jaar: 0,00 €

Waar

    Parochiezaal 'de Bron'
    Stationsstraat 7, 3722 Wintershoven (Kortessem)

Organisatie

Velt Zuid-Oost Haspengouw