Gemeente Kortessem

Rugvorming startdag

Graag nodigen wij u uit op de startdag van onze gloednieuwe rugvorming op zaterdag 21 september van 9u tot 17u in CC de Mozaïek in Kortessem. Deze dag geeft u inzicht in de werking van onze wervelkolom. Alle factoren die nadelig kunnen zijn voor de gezondheid van onze rug worden overlopen en handige tips worden meegegeven om hier zelf een gunstige invloed op uit te oefenen. Vanaf 8 oktober ...
Graag nodigen wij u uit op de startdag van onze gloednieuwe rugvorming op zaterdag 21 september van 9u tot 17u in CC de Mozaïek in Kortessem. Deze dag geeft u inzicht in de werking van onze wervelkolom. Alle factoren die nadelig kunnen zijn voor de gezondheid van onze rug worden overlopen en handige tips worden meegegeven om hier zelf een gunstige invloed op uit te oefenen. Vanaf 8 oktober starten wekelijkse bewegingssessies op basis van de yoga-filosofie, met respect voor de natuurlijke kromming en beweeglijkheid van de wervelkolom. Dit om op een ontspannen wijze de rugbalans te herstellen. Deze sessies gaan eveneens door in CC de Mozaïek, gedurende 10 weken om 19u.
Stuur een mail naar christophewolfs0804@gmail voor meer informatie over de inhoud van het programma en het inschrijvingsformulier.

Met vriendelijke groeten,
Christophe en Sara

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • za 21 september 2019
    09:00 uur tot 17:00 uur

Waar

    Cultureel Centrum MOZAIEK Kortessem
    Kerkplein 14, 3720 Kortessem

Organisatie

Osteopathie Wolfs