Gemeente Kortessem

De boom als monument - Hoeselt

Open Monumentendag: de boom als monument De sjùnste boom van Hoeselt Fotowedstrijd, bomenwandeling en -fietstocht Een evenement, gedragen door verschillende verenigingen, waarin bomen centraal staan. Wij willen hiermee het belang van bomen voor ons klimaat, onze gezondheid, ons leven benadrukken. Er is een fotowedstrijd 'De sjùnste boom van Hoeselt'. De dikste, mooiste, oudste, merkwaardigste, ...
Open Monumentendag: de boom als monument
De sjùnste boom van Hoeselt
Fotowedstrijd, bomenwandeling en -fietstocht

Een evenement, gedragen door verschillende verenigingen, waarin bomen centraal staan. Wij willen hiermee het belang van bomen voor ons klimaat, onze gezondheid, ons leven benadrukken.
Er is een fotowedstrijd 'De sjùnste boom van Hoeselt'.
De dikste, mooiste, oudste, merkwaardigste, … of eentje met een bijzonder verhaal? Zend uw foto's digitaal in (max. 3 per deelnemer), ten laatste op 1 augustus 2019, via desjunsteboom@dide.be. Er zijn talrijke mooie prijzen te winnen. Meer info en het wedstrijdreglement zijn te vinden op www.facebook.com/desjunsteboom.
Daarnaast is er die zondag ook een bomenwandeling en -fietstocht langs monumentale en bijzondere bomen in Hoeselt gevolgd door een receptie. Hoeselt bezit enkele mooie kasteelparken en een kloostertuin met monumentale bomen en de organisatoren trachten de eigenaars te overtuigen om die zondag hun park open te stellen.

Iedereen welkom!

Organisatie en info: www.facebook.com/desjunsteboom.

Natuur- en Milieucentrum Orchis, Perronstraat 1, 3740 Munsterbilzen-Bilzen
089 50 10 19 of ernaorchis@gmail.com (kantooruren), www.orchisvzw.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • zo 08 september 2019
    09:00 uur tot 17:00 uur

Prijs

gratis

Waar

    Hemelspark Kortessem
    Opeindestraat zn, 3720 Kortessem

Organisatie

Natuur- en Milieueducatie Orchis