Gemeente Kortessem

TVL Vertellingen met Nele Bauwens

Geniet elke woensdag van een gratis voorstelling op een prachtige locatie bij jou in de buurt. Brouwerij Martens trakteert, net zoals vorig jaar, met heerlijk Sezoens-bier. Iedereen is welkom vanaf 19u, de show start om 20u en duurt een uurtje. Vergeet je stoeltje niet! Cabaretière Nele Bauwens brengt haar tweede solovoorstelling 'Wat een geluk'. Ze gunt ons een blik in haar hoofd met een ...
Geniet elke woensdag van een gratis voorstelling op een prachtige locatie bij jou in de buurt. Brouwerij Martens trakteert, net zoals vorig jaar, met heerlijk Sezoens-bier. Iedereen is welkom vanaf 19u, de show start om 20u en duurt een uurtje. Vergeet je stoeltje niet!
Cabaretière Nele Bauwens brengt haar tweede solovoorstelling 'Wat een geluk'. Ze gunt ons een blik in haar hoofd met een mooie en verrassende mix van geestige, soms absurde maar ook herkenbaar rake vertellingen. En van humor, muziek, ontroering en actie. Met nostalgisch gemoed blikt Nele Bauwens in 'Wat een geluk' terug op haar eerste liefde Ronnie De Sven. Met vuur vertelt ze over haar huidige levensgezel Pièrre. Over zijn glutenallergie en over 't zat beddeke. Met lichte ergernis heeft ze het over de maandelijks verplichte spaghetti-avonden. En over haar meedogenloze vriendinnen. Die nu allen 2 baby's op de armen dragen. En luidkeels meezingen met 'Oya Lélé' alsof het hun nieuwe levenslied is. Nele stelt zich luidop vragen, speelt complexloos haar charmes uit en gunt je een blik in haar hart. Met als compagnon de route haar vertrouwde Wurlitzer piano. En een nieuwe reeks zelfgeschreven liedjes en verrassende covers. Reken alvast op een hilarische versie van Paul Severs.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • wo 31 juli 2019
    20:00 uur tot 21:00 uur

Prijs

gratis

Waar

    Kasteel de Fauconval
    Daaleindestraat 2, 3720 Kortessem

Organisatie

Tv Limburg