Gemeente Kortessem

Wandelzoektocht 30 j Natuurpunt Toeteleer Kortessem

WANDELZOEKTOCHT NATUURPUNT “TOETELEER” KORTESSEM ter gelegenheid van ons 30-jarig bestaan Ontdek tussen 11 mei en 15 september met familie en vrienden op een speelse manier onze natuurgebieden ZAMMELEN en NIETELBROEKEN. Deelname is GRATIS! De prijsuitreiking (met tal van mooie prijzen) vindt plaats op 06 oktober om 15u in het Zoalke te Zammelen. ALLE deelnemers zijn hiervoor bij voorbaat ...

WANDELZOEKTOCHT NATUURPUNT “TOETELEER” KORTESSEM ter gelegenheid van ons 30-jarig bestaan

Ontdek tussen 11 mei en 15 september met familie en vrienden op een speelse manier onze natuurgebieden ZAMMELEN en NIETELBROEKEN. Deelname is GRATIS!

De prijsuitreiking (met tal van mooie prijzen) vindt plaats op 06 oktober om 15u in het Zoalke te Zammelen. ALLE deelnemers zijn hiervoor bij voorbaat uitgenodigd.

Deelnameformulieren zijn vanaf de tweede helft van april te verkrijgen in de Bib, de dienst toerisme UIT en het CC van Kortessem en de buurgemeentes Hasselt, Diepenbeek, Hoeselt, Tongeren, Borgloon, Wellen en Alken, de fietscafés en verscheidene andere horeca- en handelszaken in Kortessem, Natuurpunt Toeteleer Kortessem (contactadressen via www.natuurpunt.be/toeteleerkortessem), de plaatselijke afdelingen van Natuurpunt van de buurgemeentes en de bezoekerscentra van Natuurpunt Limburg.

Veel wandelplezier en succes!

Wanneer

  • za 11 mei 2019 totma 16 september 2019

Waar

    Zie deelnameformulier
    zie deelnameformulier, 3720 Kortessem

Organisatie

Natuurpunt Toeteleer Kortessem