Gemeente Kortessem

De Kleine Prins

De Kleine Prins is een muzikale theatervoorstelling gebaseerd op het bekende boek “De Kleine Prins” van Antoine de Saint - Exupery, Franse schrijver en vliegenier (1900 - 1944). Maak kennis met een bijzonder en tijdloos verhaal. De theatervoorstelling duurt van 14u tot 15u, zonder pauze. De deuren gaan open om 13u30. De Kleine Prins woont op een kleine planeet met een roos en drie vulkaantjes, ...
De Kleine Prins is een muzikale theatervoorstelling gebaseerd op het bekende boek “De Kleine Prins” van Antoine de Saint - Exupery, Franse schrijver en vliegenier (1900 - 1944). Maak kennis met een bijzonder en tijdloos verhaal. De theatervoorstelling duurt van 14u tot 15u, zonder pauze. De deuren gaan open om 13u30.

De Kleine Prins woont op een kleine planeet met een roos en drie vulkaantjes, waarvan er twee werken en de derde niet - nou ja, je weet maar nooit! Hij is de hele dag bezig met het verzorgen van zijn planeet. Op een dag verlaat de prins zijn planeet om te zien hoe de rest van het heelal eruit ziet. Op zijn avontuurlijke reis naar andere planeten, komt hij een aantal bijzondere volwassenen tegen: een Koningin, een IJdeltuit, een Timmerman, een Muzikant, een Zakenman en een Lampopsteker. Tenslotte komt hij op de planeet aarde, waar hij in de Sahara een Vliegenier ontmoet die met motorpech is geland. De Vliegenier heeft nog maar voor een aantal dagen water en dient in die tijd zijn vliegtuig weer aan de praat krijgen. De Kleine Prins gaat hem helpen en beleeft meer dan hij ooit voor mogelijk had gehouden ... De Kleine Prins is een muzikale theatervoorstelling gebaseerd op het bekende boek “De Kleine Prins” van Antoine de Saint - Exupery, Franse schrijver en vliegenier (1900 - 1944). Maak kennis met een bijzonder en tijdloos verhaal. Deze minimusical is een originele en vrije bewerking van John van Santen met live muziek (digitale piano, saxofoon), zang en dans. Een waar genot voor groot en klein!

Wanneer

  • wo 31 oktober 2018
    14:00 uur

Waar

    CC Mozaïek
    Kerkplein 14, 3720 Kortessem

Tickets

Organisatie

Gemeente Kortessem