Gemeente Kortessem

Vitaal de lente tegemoet met Gembercompressen

Met gembercompressen leggen kan je je energie weer helemaal opladen. Je legt de warme compressen op pijnlijke spieren en plaatsen op je lichaam en de werking van de warmte en de gember doet zijn werk. Vooral de onderrug en nieren kunnen helemaal opladen dankzij deze compressen. Na een behandeling voel je je rustig en slaap je beter maar tegelijk worden je batterijen weer helemaal opgeladen. ...
Met gembercompressen leggen kan je je energie weer helemaal opladen. Je legt de warme compressen op pijnlijke spieren en plaatsen op je lichaam en de werking van de warmte en de gember doet zijn werk. Vooral de onderrug en nieren kunnen helemaal opladen dankzij deze compressen. Na een behandeling voel je je rustig en slaap je beter maar tegelijk worden je batterijen weer helemaal opgeladen.

In deze avondcursus leren we je hoe je de gembercompressen maakt en toepast bij elkaar. je krijgt de uitleg ook mee op papier naar huis. De theorie is eenvoudig en de avond is dus vooral zeer praktisch opgebouwd waarbij je leert de compressen bij elkaar toe te passen.
Meebrengen: 2 oude katoenen handdoeken en een badhandoek + een yogamatje of dekentje om op te liggen, lange broek, trui en warme sokken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • di 07 maart 2017

Prijs

€ 30,00
Basistarief: 30,00 €

Waar

    CC Mozaïek
    Kerkplein 14, 3720 Kortessem